کراستینی گوجه فرنگی و آنچووی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. روی نان‌های ورقه‌ای تست شده‌ی فوق را با سه اسلایس از گوجه فرنگی، به شکل کمی روی هم پوشش داده و سپس با اسلایسی از پنیر موتزارلا روی گوجه فرنگی را بپوشانید و بعد با دو عدد آنچووی (به شکل ضربدر) روی پنیر را تزئین کرده و لقمه ها را در سینی فر بچینید و سینی را در قسمت گریل بگذارید تا حدی که فقط پنیر آب شود سپس از فر خارج و سرو کنید.
  2. در صورت تمایل میتوان از نمک و فلفل سیاه استفاده نموده و نیز کنسرو ماهی کیلکا را جایگزین آنچووی کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید