کوفته تنوری

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. در یک کاسه بزرگ، همه مواد کوفته را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل بزنید و خوب مخلوط کنید.
  2. با غلتاندن مخلوط در دست، کوفته هایی به اندازه یک توپ گلف درست کنید، سپس آن ها را به یک سینی فر بزرگ منتقل کرده، روی آن را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
  3. ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید. اگر همه کوفته‌ها در ماهیتابه جا نمی‌شوند، نیمی از کوفته‌ها را تا زمانی که قهوه ای شوند (۸ تا ۱۰ دقیقه) سرخ کنید، سپس در ظرفی که با حوله کاغذی پوشانده‌اید، منتقل کنید. سپس تابه را را با کاغذ آشپزخانه پاک کنید، مقداری روغن ریخته و بقیه کوفته ها را سرخ کنید.
  4. فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  5. برای آماده کردن سس گوجه فرنگی، روغن اضافی را از ماهیتابه خالی کرده و دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید. سیر را اضافه کرده و به آرامی به مدت یک دقیقه تفت دهید تا طلایی شود اما قهوه ای نشود.
  6. رب گوجه فرنگی و آب جوش را به تابه اضافه کنید. سپس پونه کوهی خشک، فلفل چیلی و مقداری نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید ۵ تا ۶ دقیقه بپزد و سپس کوفته ها را نیز به تابه اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید سپس ظرف را با درب بپوشانید و به مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.
  7. در اواخر زمان پخت، دمای فر را به ۲۲۰ درجه سانتیگراد افزایش دهید، به کوفته ها موزارلا و کمی پارمزان اضافه کنید و به فر برگردانید.
  8. میتوانید کوفته را با اسپاگتی و پارمزان سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید