صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ
بورک غنچه گل
امتیازدهی
تدارک برای
-
زمان پخت
-
آماده سازی
-
آشپز
مجله هنر آشپزی
پرینت
محتویات
یوفکای مستطیلی دالیا ۱۲ عدد
پنیر سفید برای وسط یوفکا به مقدار لازم
جعفری خردشده برای وسط یوفکا به مقدار لازم
زرده تخم مرغ برای رومال ۱ عدد
روغن زیتون برای رومال ۱ قاشق سوپ خوری
آرد ۱ قاشق سو پخوری سرپر (مواد سس)
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری (مواد سس)
سرکه انگور ۱ قاشق سوپ خوری (مواد سس)
روغن زیتون یک چهارم پیمانه (مواد سس)
آب یک چهارم پیمانه (مواد سس)
دستور پخت
ابتدا مواد سس را مخلوط کرده و سس را کنار بگذارید.
نان یوفکای دالیا را روی سطحی صاف بگذارید و با دو انگشت وسط آن را جمع کرده و به دور خود بچرخانید تا یوفکا به شکل غنچه گل درآید.
سپس از سس تهیه شده روی آن بریزید و از مخلوط پنیر و جعفری در وسط آن قرار دهید و کناره های یوفکا را به سمت داخل و روی گل ببندید.
سپس آن را برعکس کنید و در قالب مافین که قبلا چرب کرده اید قرار دهید.
بقیه بور کها را نیز به همین ترتیب درست کرده و در قالب بگذارید.
با زرده تخم مرغ و روغن زیتون رومال کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید تا وقتی که روی بورک ها طلایی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
لقمه های سوخاری سیب زمینی
۲۰ دقیقه
مشاهده
تارت ماهی تن
۴۰
مشاهده
پيتزا روستيک
۲۰ دقیقه
محبوب ترین غذاها
فیلوی ایتالیایی
پیتزای ژامبون و پنیر
تای بیف
یوفکا اسنک
رول مرغ سوخاری با سبزیجات
به ما بپیوندید