پیتزا شکلاتی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. شکلات شیری را در قابلمه ای متوسط روی حرارت کم آب کنید و در یک قابلمه جداگانه شکلات سفید را روی حرارت ملایم ذوب کنید تا یکدست شود سپس بگذارید کمی خنک شود.
  2. در همین حین برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  3. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  4. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  5. برای آماده کردن پیتزا ابتدا سطح میز کار را آردپاشی و خمیر را با وردنه باز کنید سپس یک کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  6. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۶ تا ۸ دقیقه در فر قرار دهید.
  7. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.
  8. خمیر پیتزا را اگر پف کرده بود با چاقو سوراخ کنید و خمیر را صاف کنید.
  9. رویش شکلات آب شده بریزید و پخش کنید سپس اسنیکرز، شکلات کارامیلک و ریس را به خمیر اضافه کنید.
  10. شکلات سفید را در یک کیسه زیپلاک بریزید و از آن به عنوان کیسه شیرینی استفاده کنید، فقط نوک انتهای کیسه را ببرید تا شکلات سفید بیرون بیاید.
  11. با شکلات سفید روی پیتزا یک طرح تار عنکبوت درست کنید، بادام زمینی ام اند ام را اضافه کرده و برش بزنید و سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید