فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
تخممرغ و سرکه بالزامیک و آرد پانکو را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
۳.یک لایه از نان یوفکا را روی سطح کار قرار دهید و روی آن را با قلم موی مخصوص آشپزی به مخلوط شیر و کره آغشته کنید و از طرف طولی نان را ۲ مرتبه روی خود نان تا کنید و نیمی از مخلوط تخم مرغ را روی آن بریزید.
سپس ورقه ی بعدی را نیز مثل قبلی تا کنید و روی آن قرار دهید.
ورقههای گوجهفرنگی و پنیر موزارلا را روی نان یوفکا بچینید، سپس ریحان را روی آن بریزید و داخل سینی فر بچینید.
سینی را بهمدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا فیلو طلاییرنگ شوند. پس از این مدت، فیلو ایتالیایی را از فر خارج و سرو کنید.
نکته
دو ساعت قبل از مصرف، بسته نان یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایهها بهراحتی از هم جدا شوند.
هنگام کار کمی آب روی لایهها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقههای نان یوفکا خشک نشود.
بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود