قسمت بالایی گوجه فرنگی را برش دهید و با یک قاشق داخل آن را با دقت خالی کنید و آن را درون یک سبد آبکش قرار داده تا آب اضافی آن گرفته شود و تا آنجا که ممکن است دانه های آنرا دور بریزید.
داخل گوجهفرنگیهای خالی شده نمک بپاشید و آنها را به صورت وارونه روی یک بشقاب قرار دهید تا در حین آماده کردن فیلینگ آب اضافی آن گرفته شود.
گوجه فرنگی هایی که خالی کرده بوده اید را به همراه آرد سوخاری، پنیر پارمزان، پنیر موزارلا، سیر، سبزیها، نمک، فلفل و روغن زیتون درون یک کاسه خوب مخلوط کنید.
گوجه فرنگی های توخالی را به صورت عمودی در یک ظرف پخت قرار دهید و هر کدام را با مقدار مساوی از مواد آماده شده پر کنید.
گوجه فرنگی های شکم پر را حدود ۱۵ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که پوست آن شروع به ترکیدن کند و پنیر آن آب شود درون فر قرار دهید.