برای تهیه خمیر ابتدا آب ولرم، شکر، روغن و نمک را در ظرفی ریخته و سپس آرد را که از قبل الک کرده¬ایم، همراه مایه خمیر کم¬کم به آن اضافه می¬کنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. سپس خمیر را خوب ورز می¬دهیم و در آخر رویش را می¬پوشانیم و زمان می¬دهیم تا ور بیاید (حدود ۴۵ دقیقه). سپس دوباره خمیر را روی سطح آردپاشی شده کمی ورز می¬دهیم و خمیر را به دو نیم می¬کنیم.
روی دستمال تمیز آشپزخانه کمی آرد پاشیده و نصف خمیر را با وردنه به شکل مستطیل حدود ۲۰ در ۴۰ سانتیمتر باز می¬کنیم. نصف سس را روی آن مالیده و نصف مواد را روی آن می¬پاشیم. سپس به کمک پارچه خمیر را از طرف بلندی آن لوله می¬کنیم. بعد خمیر را به حلقه¬های یک سانتی برش زده و در سینی فری که از قبل چرب کرده¬ایم می¬چینیم و در فری با حرارت حدود ۱۸۰ درجه سانتیگراد می¬گذاریم تا ۱۵ دقیقه بپزد. با بقیة خمیر و مواد دوباره مراحل را تکرار می¬کنیم.
در تهیه انواع خمیر پیتزا بعد از پهن کردن خمیر با وردنه، بهتر است دوباره به مدت ۱۵ دقیقه به خمیر در ظرف مخصوص استراحت بدهیم تا بهتر ور بیاید.
سس گوجه فرنگی
روغن را در ماهیتابه گرم کرده و سیر را تفت می¬دهیم ولی به قدری که رنگ نگیرد. سپس آب گوجه¬فرنگی یا رب گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی و اورگانو را ریخته و بعد از گرم شدن می¬گذاریم تاکاملاً خنک شود.