خوراک مدیترانه‌ای بادمجان و نان پیتا

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۴۰ دقیقه
  • آشپز ساقی باقری
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا بادمجان‌ها را سرخ كرده و با سير و پیاز در غذاساز بريزيد تا كاملا پوره شود. گوشت را سرخ كرده و گوجه فرنگی را اضافه كنيد و بگذاريد تا كاملا گوجه‌ها سرخ شوند، آب ليموترش، نمک و فلفل را هم بیفزایید.
  2. در ظرفی كه بتوانيد در فر قرار دهيد ابتدا مايه گوشت را بريزيد و لايه بعد مايه بادمجان و لايه بعد ماست چكيده را كاملا پخش كنيد و نان‌های پيتای برش زده شده را روی غذا پخش كرده و در آخر پنير موزارلا دالیا را اضافه كنيد و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد قرار دهید و در پایان با جعفری تزيين نمایید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید