پیراشکی ترکی با سس ماست

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۴۰ دقیقه
  • آشپز عمران
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. پیاز را در تابه‌ای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس گوشت را به همراه جعفری، فلفل قرمز، کمی نمک و فلفل سیاه به آن بیافزایید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و آب آن کاملاً کشیده شود.
  2. خمیرهای پیراشکی را روی سطح کار قرار دهید و به‌صورت علامت بعلاوه به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. از مایه گوشتی داخل خمیرها بریزید و لبه‌های آن را به یکدیگر بچسبانید.
  3. پیراشکی‌ها را در تابه‌ای حاوی کره از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شوند، سپس آب جوش را به تابه بیافزایید و بگذارید روی حرارت ملایم بماند تا آب آن کاملاً کشیده شود و به‌خورد پیراشکی‌ها برود.
  4. در این فاصله، ماست، سیر و کمی نمک را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا سس ماست آماده شود.
  5. در ظرفی دیگر، روغن زیتون و پاپریکا را بریزید و هم بزنید تا سس روغن زیتون آماده شود.
  6. پیراشکی‌ها را در ظرف مورد نظر بچینید، سس ماست و سس روغن زیتون آماده ‌شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

نکته

  1. خمیر پیراشکی را دو ساعت قبل از استفاده از فریزر در آورده تا از انجماد خارج شود و به دمای محیط برسد.

شاید این غذاها را نیز بپسندید