برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
فلفل دلمهای، پیاز و گوجه فرنگی را خرد کنید، چیپس های تورتیلا را به اندازه کوچکتر خرد کنید و پنیر موزارلا و چدار را رنده کنید.
در ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا روغن و گوشت گاو را اضافه کنید و گوشت گاو را تفت دهید تا زمانی که رنگ آن تغییر کند سپس آب، پودر فلفل قرمز، زیره، نمک، فلفل، پاپریکا، فلفل قرمز خرد شده، پونه کوهی، پودر سیر، پودر پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن تبخیر شود.
سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
به ترتیب سس سالسا، ۲ فنجان پنیر موزارلا، گوشت گاو، پنیر چدار، زیتون، فلفل هالوپینو و پیاز را به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید، سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.
در آخر گوجه فرنگی و چیپس ترتیلا را بر روی پیتزا بریزید و آن را برش بزنید، سپس به هر برش ۱ قاشق غذاخوری خامه ترش و ۱ برش هالوپینو اضافه کنید.