فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
ابتدا سس کره را طبق دستور آماده کنید.
تخممرغها را در ظرفی جداگانه بشکنید، سپس آنها را در قابلمهای حاوی مقداری آب جوش، نمک و فلفل و سرکه بریزید تا بهصورت پوشه بپزند طوری که لایهای از سفیده تخممرغ روی زرده را بپوشاند.
یک لایه از خمیر پیراشکی را روی سطح کار قرار دهید، سپس یک عدد تخممرغ پوشه روی آن بگذارید و به اندازه یک قاشق چایخوری از سس کره روی آن بریزید. لبه پیراشکی را با مقداری آب مرطوب کنید یک لایه دیگر از خمیر پیراشکی را روی تخممرغ قرار دهید و لبههای آن را بادست روی هم فشار دهید سپس مجدد روی پیراشکی را مرطوب کنید و از چهار طرف لبه ها را به هم نزدیک کنید.
سپس داخل سینی فر گذاشته و روی آنها را کره ذوبشده بزنید. سینی را بهمدت ۱۵ دقیقه، در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا طلاییرنگ شوند. پس از این مدت، سینی را از فر خارج کرده و پیراشکیها را با بقیه سس کره سرو کنید.
طرز تهیه سس کره
یک عدد زرده تخممرغ را در ظرفی بریزید و روی حرارت بسیار کم یا روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید، سپس ۷۰ گرم کره به آن بیافزایید و بهآرامی هم بزنید تا سس غلیظی بهدست آید. مقداری نمک و فلفل سیاه و به سس بیافزایید و آن را از روی حرارت بردارید. ۲ قاشق سوپخوری آب لیموترش تازه به سس بیافزایید و هم بزنید تا آماده شود.
تخم مرغ پوشه یا (پژد اگ) روشی فرانسوی برای پخت تخممرغ است که در این روش تخممرغ را داخل قابلمه حاوی آب جوش، سرکه و نمک شکسته تا سفیده اطراف زرده جمع شده و بپزد.
خمیر پیراشکی را دو ساعت قبل از استفاده از فریزر دراورده تا از انجماد خارج شود و به دمای محیط برسد.