پای پنیری مرغ و سیب زمینی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۶ نفر
  • زمان پخت ۲۵ دقیقه
  • آماده سازی ۳۵ دقیقه
  • آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فيله برنج، پیاز، نمک و یک پیمانه آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بپزید تا آب آن کاملا تبخیر شود.
  2. آنگاه فیله ها را خرد کنید و کنار بگذارید و سپس پوره سیب زمینی، آرد، سیر، نخودفرنگی، پنیر، نمک و فلفل را به همراه مرغ پخته ترکیب کنید.
  3. حالا کاسه‌های سوفله خوری را با روغن چرب کنید و از مایه فراهم کرده درون آن بریزید.
  4. اینک کاسه ها را در سینی فر چیده و ۲۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا سطح آن طلایی شود.
  5. یادآوری: کاسه ها را از مواد پر کنید، چون در هنگام پخت تغییر شکل نمی دهد.

شاید این غذاها را نیز بپسندید