پیتزا آلفاگتی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. در یک قابلمه بزرگ رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت دهید، سپس ۷ فنجان آب، عسل، پودر سیر، نمک، پونه کوهی و گشنیز را به آن اضافه کنید و بجوشانید.
  5. ۱ فنجان آب و نشاسته ذرت را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود سپس داخل قابلمه در حال جوش بریزید.
  6. پاستا را به مواد اضافه کرده و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که ماکارونی نرم شود بپزید. پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی با مواد ترکیب شود و سپس از روی حرارت بردارید.
  7. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید حداقل ۳۰ دقیقه کنار بماند تا غلیظ شود و طعم ها با هم مخلوط شود.
  8. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  9. آلفاگتی و پنیر موزارلا را به خمیر اضافه کنید و پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
  10. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید