بورتیا لوبیا

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۵ دقیقه
  • آماده سازی ۵ دقیقه
  • آشپز نوید ذوالفقار
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. در تابه‌ای روغن ریخته پیاز و روغن را تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شود سپس لوبیا و فلفل و سس فلفل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
  2. از این مایه وسط هر یک از نان‌ها گذاشته روی آن پنیر و گوجه بریزید سپس آن را به صورت لقمه بپیچید و گرم سرو کنید.
  3. می‌توانید برای سرو این ساندویچ به جز گوجه از کاهو خرد شده، پیاز قرمز خرد شده و گشنیز خرد شده و ماست خامه‌ای نیز استفاده کنید.

ترتیا با آرد گندم

  1. آرد و نمک و روغن را در کاسه‌یا مخلوط کرده و کم‌کم آب اضافه کنید تا خمیر شده و به دست نچسبد آن را ورز داده سپس در کیسه نایلون بگذارید تا حدود نیم ساعت بماند سپس از آن چانه‌هایی به اندازه‌ی گردو بردارید و با وردنه و کمی آرد آن را نازک باز کنید تابه‌ی چدنی را روی حرارت گذاشته تا خوب داغ شود سپس روی حرارت متوسط بگذارید سپس نان‌ها را داخل آن بپزید به طوری که ابتدا خمیر باز شده را داغ تابه انداخته بعد از حدود یک دقیقه آن را برگردانید تا طرف دوم نیز پخته شود آن را کمی با کره چرب کرده در همان تابه کمی سرخ کنید در غیر این صورت به همان ترتیب نان‌ها را از تابه درآورده بعد از خشک شدن داخل نایلون بپیچید تا خشک نشوند.
  2. با این نان خیلی از غذاهای مکزیکی را می‌توانید تهیه کنید. البته می‌توان به جای آن از نان لواش خودمان نیز استفاده کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید