گوشت چرخكرده را با پياز تفت دهيد، قارچها را چهارقاچ كرده و اضافه كنيد و تفت دهيد، آب قارچ كه گرفته شد رب را كمی سرخ كرده و اضافه كنيد و نمک و فلفل را هم بیفزایید مواد سس را با چنگال کاملاً با هم مخلوط كنيد.
داخل قالب تفلونی را كاملاً چرب کنید، يک ورق بزرگ يوفكا دالیا را كف ظرف قرار دهيد طوری كه كف و ديوارههای ظرف را بپوشاند و از كنارهها بيرون بزند، در صورتی كه ورقها كوچک بود چند ورق را كنار هم قرار دهيد.
يک لايه سس بورک روی نان یوفکا بريزيد، يوفكاها را به صورت مچاله داخل ظرف بريزيد و لابهلای آنها را سس بريزيد تا جایی كه تا نصف ارتفاع ظرف بالا بيايد و اين كار را تكرار كنيد. مخلوط گوشت و قارچ را روی یوفکا كاملاً پخش كنيد و روی آن را با پنير موزارلا دالیا كاملاً بپوشانيد و مجدداً یوفکاهای مچاله شده و سس را تا بالای ظرف بريزيد.
براي لايه رويی، يک تكه نان یوفکا را صاف روی آن قرار دهيد و لبهها را برگردانده و بقيه سس را روی آن بريزيد و به مدت تقریباً ۴۰ دقیقه در فر با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد قرار دهيد تا روی آن طلایی شود، در پایان بورک را داخل ظرف سرو برگردانده و برشهای دلخواه بزنيد.