چیکن پارمزان با سس گوجه فرنگی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت
  • آماده سازی
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن سس، روغن زیتون را در یک قابلمه گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و حدود ۸ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر را نیز اضافه کرده و یک یا دو دقیقه دیگر تفت دهید.
  2. گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کرده و نمک و فلفل سیاه بزنید و حدود ۲۰ دقیقه بجوشانید. سس ترافل را هم اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
  3. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و یک ظرف پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  4. در یک ظرف کم عمق، تخم مرغ را هم زده و در ظرف دوم، خرده نان و پارمزان را با هم مخلوط کنید. مخلوط خرده نان را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
  5. مرغ را کمی مزه دار کرده، سپس در تخم مرغ فرو کنید. هر فیله را در آرد سوخاری بریزید.
  6. دو قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه گرم کنید. مرغ را با دقت در روغن داغ قرار داده و روی حرارت متوسط زیاد بپزید تا طلایی شود.
  7. نیمی از سس گوجه فرنگی و ترافل را روی ورقه پخت بریزید. مرغ را روی آن بچینید و با سس باقی مانده بپوشانید. روی آن موزارلا رنده شده بریزید و به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه در فر قرار دهید.
  8. روی آن سبزیجات خرد شده بپاشید و در حالی که پنیر آب شده و داغ است سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید