فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و روی قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.
خمیر را با دست باز کرده و روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و آن را به شکل مستطیل در بیاورید.
خمیر پیتزا را با دست بکشید، سپس آن را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و به شکل مستطیل ۳۰ در ۴۰ سانتی متری در بیاورید.
در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، جعفری و سیر را با هم مخلوط کنید، سپس مخلوط را با قلم مو روی تمام سطح خمیر بمالید.
ژامبون را روی خمیر بچینید، برش ها را کمی روی هم قرار دهید سپس پنیر موزارلا ورقه ای را نیز به همین صورت روی خمیر بچینید و در نهایت ۲ قاشق غذاخوری پارمزان و موزارلا های رنده شده نیز روی آن بپاشید.
برای رول کردن خمیر ابتدا سمت چپ و راست آن را کمی تا کنید، سپس محکم خمیر رول کنید قبل این که کامل خمیر را بپیچید قسمت انتهایی آن را کمی از تخم مرغ زده شده بمالید و سپس خمیر را کامل و محکم رول کنید.
استرومبولی را با احتیاط بلند کرده و روی تابه از قبل آماده شده قرار دهید. روی تمام قسمت های آن تخم مرغ زده شده بمالید و باقی مانده پارمزان، پونه کوهی، کمی نمک را روی آن بپاشید. در آخر با استفاده از چاقو چند شکاف کوچک و مورب روی خمیر ایجاد کنید.
به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه درون فر قرار داده روی آن به صورت یکنواخت قهوه ای و برشته شود. بعد از خارج کردن از فر بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه خنک شود و سپس آن را با چاقو برش داده و با سس مارینارا سرو کنید.