استیک مدیترانه

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۱ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۲۵ دقیقه
  • آشپز کجید حبیبی
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا استیک را به وزن ۳۵۰ گرمی برش دهید و بعد آن را در سس که از خردل، سیر، روغن‌زیتون، دانه فلفل سیاه، رزماری، مرزه و سویا سس تشکیل شده بخوابانید. کمی اسفناج پخته شده، قارچ، فلفل‌دلمه‌ای و کدوسبز را با هم تفت دهید و در آخر روی آن سس گوجه ریخته و به ‌خوبی تفت دهید.
  2. استیک را در ماهیتابه چرب کمی بپزید (آبدار باشد) و بعد سبزی‌ها را روی استیک ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید و به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید، در پایان با پوره سیب‌زمینی و سبزیجات تازه سرو نمایید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید