اسفناجها را در غذاساز ریزخرد کنید، سپس پنیرها را با نمک و فلفل افزوده و خوب مخلوط کنید، تخممرغها را هم بزنید و به مواد بیفزایید و مخلوط را به خوبی هم بزنید.
دو لایه فیلو را در حالی که بینشان و روی سطح فیلو بالایی را کره آبشده مالیدهاید پهن کنید. نصف پیمانه از مخلوط اسفناج و پنیر را روی سطح فیلو گذاشته و فیلو را بپیچید (به طور دلخواه میتوانید این کار را انجام دهید مانند مربعی، مثلثی و...)، فیلوهای پیچیده شده را در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتهاید بچینید و روی سطح آنها کره آبشده بمالید، سپس به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا زمانی که سطحشان کاملاً برشته شود در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید.
نکته ۱: میتوانید در صورت تمایل کمی سیر و پیاز تفتدادهشده به مواد بیفزایید که طعم خوبی به غذا خواهد داد.
ننکته ۲: میتوانید به جای پنیر لبنه از پنیر پیتزای رندهشده استفاده کنید.
نکته ۳: دو ساعت قبل از مصرف، بسته یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایهها بهراحتی از هم جدا شوند.
نکته ۴: هنگام کار کمی آب روی لایهها اسپری کنید. یا با پارچه مرطوب بپوشانید. تا ورقههای یوفکا خشک نشود.