- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۵ دقیقه
- آماده سازی ۱۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا سفیده ها کاملا با هم مخلوط شوند و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- روغن زیتون را در یک تابه نچسب یا چدنی روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید. روغن را درون تابه بچرخانید تا روغن تمام تابه را بپوشاند، سپس حرارت را کم کنید.
- تخم مرغ ها را به ماهیتابه اضافه کنید و سریع بچرخانید تا کف آن را بپوشاند.
- از یک کاردک لاستیکی برای حرکت تخممرغها از لبه به مرکز استفاده کنید تا تخممرغ کاملا بپزد. سپس تخم مرغ ها را دست نخورده بگذارید و بگذارید بپزد تا املت تقریباً سفت شود.
- وقتی املت تقریبا سفت شد، با قاشق سس گوجه فرنگی گرم شده را روی نیمی از آن بریزید. سس گوجه فرنگی را با پپرونی و پنیر رنده شده بپوشانید و به مدت ۳۰ ثانیه حرارت دهید تا قهوه ای شود.
- املت را از وسط تا کنید، ۳۰ ثانیه دیگر یا بیشتر بپزید تا پنیر ذوب شود. در صورت تمایل با ریحان یا جعفری خرد شده سرو کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید