ابتدا فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. مقداری از پسته را برای تزیین کنار میگذاریم و بقیه را در ظرفی با گردو و دارچین و هل و شکر مخلوط میکنیم.
کره را با حرارت خیلی ملایم ذوب کرده تا برای چرب کردن راحتتر باشد. کف ظرف را با قلمموی مخصوص آشپزی به مقداری کره آغشته کرده یوفکا را به اندازه ظرف برش میزنیم و کف ظرف پهن میکنیم و روی آن را به کره آغشته میکنیم و دو تا سه لایه یوفکا را به همین ترتیب روی هم قرار میدهیم.
مخلوط پسته و گردو را بریزید و کمی گلاب روی آنها پاشیده و مجدداً روی آن یوفکای دیگری قرار دهید و به کره آغشته ، تا چهار، پنج لایه این کار را ادامه دهید و روی آخرین لایه نیز کره بمالید.
با چاقوی تیز به شکل لوزی یا مستطیل برش بزنید. ظرف را در طبقه وسط فر گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم تا سطح باقلوا طلایی شود. سپس از فر بیرون آورده و مجدداً برشها را تکرار کنید تا کاملاً از هم جدا شوند. و بگذارید ۲ ساعت بماند تا خنک شود.
بهتر است زمانی که باقلوا در حال خنک شدن است شهد را آماده کنید. شکر، آب و عسل را با هم مخلوط کنید و برای ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید. شهد گرم را روی باقلوا ریخته اجازه دهید ۴ تا ۵ ساعت به خورد باقلوا برود. (دقت کنید که هنگام اضافه کردن شهد به باقلوا، (شهد گرم) و (باقلوا سرد) باشد، در غیر اینصورت، موجب خمیر شدن باقلوا میشود.) در پایان روی باقلوا را با پسته تزئین کنید و تا وقتی باقلوا کاملا سرد نشده روی آن را نپوشانید.