پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس اسفناج ها را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید و نمک و فلفل را به مخلوط بیافزایید. شعله را خاموش کنید و پنیر را روی مواد بریزید و مخلوط کنید.
یک ورقه از یوفکای مثلثی را روی سطح کار قرار دهید . با قلمموی مخصوص آشپزی به مقداری کره یا روغن آغشته کرده و از مواد آماده شده در قسمت بزرگ مثلث بریزید (به طوری که ۲ سانت از طرفین خالی بماند) دو طرف پهلویی یوفکا را تا کنید تا مواد بیرون نریزد. سپس از قسمتی که مواد را ریختهاید شروع به رول کردن کنید (میتوانید از آب یا سفیده تخم مرغ برای چسباندن لبهها استفاده کنید). و با زرده تخممرغ زده شده سطح بورک را رومال کرده و با کنجد و یا سیاه دانه تزیین کنید.
سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه قرار دهید تا بورکها پخته و سطح آنها طلایی شوند.