تای بیف

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۲۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱۵ دقیقه
  • آشپز عمران
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
  2. فیله‌های گوساله را در تابه‌ای حاوی روغن زیتون، روی حرارت ملایم، تفت دهید، سپس سویاسس و فلفل دلمه‌ای را به آن بیافزایید و تفت دهید. پیازچه، نیمی از کنجد و مقداری فلفل سیاه به تابه بیافزایید و پس از کمی تفت دادن، تابه را از روی حرارت بردارید تا سرد شود.
  3. دو لایه از خمیرهای یوفکا را به کره کاملا آغشته کنید و نیمی از مواد را به صورت طولی در وسط خمیر یوفکا بگذارید و رول کنید، سپس به آرامی رول را به صورت حلزونی فرم دهید و با سیخ چوبی محکم کنید. این کار را با دو خمیر باقیمانده تکرار کنید، سپس با قلم‌موی مخصوص آشپزی، زرده تخم‌مرغ روی آنها مالید و سپس بقیه کنجد را روی آنها بپاشید.
  4. خمیرها را روی سینی فر قرار دهید و سینی را به‌مدت ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا بپزد. پس از این مدت، تای بیف را از فر خارج کرده و سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید