در یک قابلمه بزرگ آب را جوش بیاورید سپس پاستا را داخل آب جوش ریخته و به آن نمک اضافه کنید. تا زمانیکه پاستا نرم شود آن را بجوشانید و سپس آبکش کرده و با آب سرد بشویید.
در یک کاسه بزرگ ریکوتا، نصف پنیر موزارلا، تخم مرغ، ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید، سپس سه چهارم از سس مارینارا را در کف یک ظرف پخت پخش کنید.
مخلوط پنیر را با قاشق داخل جامبوشلز ها ریخته و در ظرف پخت بچینید. باقیمانده سس اسپاگتی را روی اسپاگتی ها ریخته و باقی مانده پنیر موزارلا را روی آن بریزید.
سپس آن را در فر از قبل گرم شده (ترجیحاً اما لازم نیست) به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید.