- شیر و شکر و مایه خمیر را مخلوط کرده، بعد از دو دقیقه نمک و آرد را اضافه میکنیم. سپس روغن را افزوده و خمیر را بعد از یکدست شدن خوب ورز می دهیم تا لطیف و کشسان شود. حالا سطح خمیر را چرب کرده و در ظرفی قرار داده، روی آن را میپوشانیم ویک ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم تا خمیر دوبرابر شود.
- خمیر را به چهار تکه تقسیم کرده و چانه میگیریم. هر چانه را با وردنه به ضخامت ۳-۴ میلمتر باز کرده و به صورت موازی از دو طرف رول کرده و لبه ها رو جمع میکنیم.
- سپس ترکیب پنیرها را روی آن قرار داده و در فر ۱۸۰ درجه، ۱۵ دقیقه میپزیم.
- در آخر مرکز آن را کمی گود کرده، یک تخم مرغ شکسته و ۲۵ گرم کره میریزیم و دوباره ۴-۵ دقیقه دیگر در فر میگزاریم تا تخم مرغها بپزد.
- بعد از پخت مقداری جعفری خرد شده روی نانها می پاشیم.