رول پیتزا

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت ۵ دقیقه
  • آماده سازی ۵ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. نان ها را از وسط نصف کنید.
  2. با استفاده از وردنه هر برش نان را کامل صاف کنید.
  3. روی هر برش نان سس مارینارا، فلفل دلمه ای و پنیر موزارلا رنده شده را روی نان بریزید.
  4. نان را محکم بپیچید و انتهای آن را فشار دهید تا بچسبد.
  5. کره را در تابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید و رول ها را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، در آن سرخ کنید.
  6. در آخر رول ها را به اندازه های کوچک تری برش بزنید و با سس دلخواه سرو کنید.
  7. نکته: بهتر است ابتدا قسمت درز رول ها سرخ شود تا در زمان سرخ کردن رول پیتزا باز نشود.
  8. از پپرونی نکته ۲ : شما میتوانید از هر چاشنی دلخواهی در این رسپی استفاده کنید. به طور مثال می توانید از پپرونی، زیتون، پیاز، قارچ و .... استفاده کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید