سمبوسه برنج

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۴۰ دقیقه
  • آشپز عمران
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
  2. برنج، نخودفرنگی، نیمی از گشنیز، فلفل قرمز، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
  3. . نان یوفکا را به مقداری کره ذوب‌شده آغشته کنید و از مخلوط بالا به طور مساوی در خمیرها بریزید، سپس به‌صورت مثلثی بپیچید.
  4. خیار، ماست، بقیه گشنیز، ادویه کاری و مقداری فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا سس ماست به‌دست آید.
  5. سمبوسه‌ها را به‌مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا بپزند. پس از این مدت، سمبوسه‌ها را از فر خارج کرده و به‌همراه سس ماست سرو کنید.

نکته

  1. دو ساعت قبل از مصرف، بسته نان نیمه آماده یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایه‌ها به‌راحتی از هم جدا شوند.
  2. هنگام کار کمی آب روی لایه‌ها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقه‌های نان یوفکا خشک نشود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید