- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۱۵ دقیقه
- آماده سازی ۴۰ دقیقه
- آشپز عمران
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
- برنج، نخودفرنگی، نیمی از گشنیز، فلفل قرمز، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
- . نان یوفکا را به مقداری کره ذوبشده آغشته کنید و از مخلوط بالا به طور مساوی در خمیرها بریزید، سپس بهصورت مثلثی بپیچید.
- خیار، ماست، بقیه گشنیز، ادویه کاری و مقداری فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا سس ماست بهدست آید.
- سمبوسهها را بهمدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزند. پس از این مدت، سمبوسهها را از فر خارج کرده و بههمراه سس ماست سرو کنید.
نکته
- دو ساعت قبل از مصرف، بسته نان نیمه آماده یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایهها بهراحتی از هم جدا شوند.
- هنگام کار کمی آب روی لایهها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقههای نان یوفکا خشک نشود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید