پیتزا مرغ فاجیتا

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. پیاز، فلفل و مرغ را خرد کرده و مرغ را در ظرفی جداگانه بریزید سپس پودر پیاز، پودر چیلی، پاپریکا، زیره، گشنیز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مخلوط ادویه را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  5. تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید، روغن را اضافه کرده و سپس پیاز و فلفل را در آن بریزید و به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید و مرتباً هم بزنید، سپس مخلوط سبزیجات را از تابه خارج کنید.
  6. کمی روغن به ماهیتابه اضافه کرده سپس مرغ را به آن اضافه کنید. مرغ را نیز به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید و مرتباً هم بزنید. مخلوط سبزیجات و نصف لیموترش را به مرغ ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و آن را از روی حرارت کنار بگذارید.
  7. برای آماده کردن پیتزا ابتدا سطح میز کار را آردپاشی و خمیر را با وردنه باز کنید سپس کاغذ روغنی آرد پاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  8. به ترتیب سس A۱، پنیر موزارلا و مخلوط مرغ فاجیتا را اضافه کنید.
  9. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید