- امتیازدهی
- تدارک برای ۶ تا ۸ نفر
- زمان پخت ۳۰
- آماده سازی ۴۰
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- ابتدا سیبزمینیها را بپزید، پوست بکنید و رنده کنید، آنگاه زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا کنید.
- زرده را خوب بزنید و با سس سفید ترکیب کنید و سفیده را هم آنقدر بزنید تا پوک و سبک شود.
- سپس زرده و سفیده را با هم مخلوط کرده و کمی نمک به آن بیفزیید، حالا سیبزمینی را با مواد فراهم کرده مخلوط کنید.
- اینک کف ظرف نسوز مناسبی را با کره چرب کنید و نیمی از مواد را در آن بریزید، رویش قدری از مخلوط پنیر بپاشید و دوباره بقیه مواد را ریخته و باقیمانده پنیر را رویش بریزید.
- سپس در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه بپزید تا سطح سوفله طلایی شود.
- برای آنکه سوفله شما لطیفتر شود بهتر است آن را به طریقه بنماری بپزید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید