فریتاتا سفیده تخم مرغ

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱۵ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. سفیده تخم مرغ را با نیمی از پنیر پارمزان، پنیر موزارلا و چاشنی ایتالیایی، نمک و فلفل مخلوط کنید.
  3. کره را در تابه فر نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیازچه و فلفل دلمه را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سپس اسفناج را به تابه اضافه کرده و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه نیز آن را تفت دهید.
  4. مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و ۱ تا ۲ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا اطراف تخم مرغ کمی سفت شود.
  5. گوجه فرنگی های خرد شده را روی آن بچینید و پنیر پارمزان و پیازچه را روی آن بریزید.
  6. فریتاتا را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فر قرار دهید تا تخم مرغ سفت شده و روی آن طلایی و برشته شود.
  7. در آخر آن را با سس مارینارا، سس پیتزا یا سالسا سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید