سفیده تخم مرغ را با نیمی از پنیر پارمزان، پنیر موزارلا و چاشنی ایتالیایی، نمک و فلفل مخلوط کنید.
کره را در تابه فر نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیازچه و فلفل دلمه را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سپس اسفناج را به تابه اضافه کرده و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه نیز آن را تفت دهید.
مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و ۱ تا ۲ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا اطراف تخم مرغ کمی سفت شود.
گوجه فرنگی های خرد شده را روی آن بچینید و پنیر پارمزان و پیازچه را روی آن بریزید.
فریتاتا را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فر قرار دهید تا تخم مرغ سفت شده و روی آن طلایی و برشته شود.
در آخر آن را با سس مارینارا، سس پیتزا یا سالسا سرو کنید.