روغن را در یک تابهی بزرگ روی شعله متوسط داغ کنید. سیر را ۳۰ ثانیه تفت دهید، سپس گوجهفرنگی، آویشن، جعفری،سرکه و آب کنسرو گوجهفرنگی را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مایه به جوش آید. مدام آن را هم بزنید تا دوسوم آب آن تبخیر شود. (حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه) در یک کاسه میگو را نمک و فلفل زده و به مایه اضافه کنید پس از ۵ دقیقه شعله را خاموش کرده و مایهی میگو را کنار بگذارید تا سرد شود.
خمیر را کالزونه را ۶ قسمت کرده و هر قسمت را با وردنه به شکل یک دایرهی حدوداً ۱۵ سانتیمتری باز کنید.
پنیر را ۱۲ قسمت کرده و ۶ قسمت را روی نیمهی پایینی هر یک از خمیرها بریزید سپس یکششم از مایه را روی هر یک از پنیرها ریخته و روی آنها با باقیماندهی پنیر بپوشانید. لبهی خمیر را با آب مرطوب کرده و آنها را روی هم قرار دهید تا به شکل نیمدایره درآید. با چنگال لبهی خمیر را فشار دهید تا به هم بچسبد.
فر را روی ۲۰۰ درجه داغ کنید کالزونهها را در سینی فر که کف آن را با آرد ذرت یا کاغذ نسوز پوشاندهاید گذاشته و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود. روغن زیتون را با قلممو روی کالزونهها مالیده و آن را سرو کنید.