- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۳۰ دقيقه
- آماده سازی ۱۵دقيقه
- آشپز ژانت طوروسیان
پرینت
محتویات
دستور پخت
- زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کرده، سسفیدهها را بزنید تا پفکی شود. سپس آنرا در یخچال بگذارید.
- زرده تخممرغها را به همراه نمک، فلفل و کمی وانیل خالص بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس شیر و آرد و جعفری ریز خردشده را به آن اضافه کنید تا خمیر شلی حاصل شود. روی ظرف محتوی خمیر را پوشانده، مواد رویه پیتزا پنکیک را آماده کنید.
گوجهفرنگیها را به قطر ۵ سانتیمتر برش گرد بزنید. زیتونها را نیز حلقه حلقه کنید.
- کف تابه کوچک در داری را با مقدار کمی کره یا مارگارین چرب کنید و بگذارید داغ شود، ولی مواظب باشید کره نسوزد.
- سفیده زده شده را به خمیر پنکیک اضافه کرده، آنها را به خورد هم بدهید.
- یک ملاقه از خمیر را درون تابه داغ ریخته آنرا برگردانید تا خمیر به صورت دایرهای یکدست کف تابه را بگیرد. در تابه را بگذارید تا خمیر پخته شود.
- وقتی رویه خمیر سفت شد، در تابه را برداشته، برشهای گوجهفرنگی، ورقههای پنیر موتزارلا و حلقههای زیتون را روی پنکیک چیده، مجدداً در تابه را بگذارید تا پنیر کمی روان شود.
- اگر ؟ در دسترس دارید، رویه پیتزا پنکیک را بوسیله آن کمی سرخ کنید و با اینکه پیتزا را درون فر قرارداده، توسط گریل آن، رویه پیتزا را سرخ کنید.
- کار را با بقیه خمیر پنکیک و مواد رویه ادامه داده و ۴ عدد پیتزا پنکیک آماده کنید.
- در انتها مقداری جعفری ریز خردشده روی پیتزا پنکیک ما پاشیده و فلفل سیاه را روی آنها بپاشید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید