فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با قلمموی مخصوص آشپزی، با مقداری روغن مایع، چرب کنید و نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
نان پیتزا را با قلم موی آشپزی کمی با روغن زیتون چرب کنید و سس گوجهفرنگی را روی نان پیتزا بمالید و سطح آن را صاف کنید مواظب باشید سس گوجهفرنگی روی لبههای نان نریزید، تا در حین پخت نسوزد. نیمی از پنیر رنده شده را روی سس بریزید،
سپس حلقههای بادمجان و گوجهفرنگی را روی نان قرار دهید. پنیر ورقهای را روی آنها بچینید. دوباره تعدادی گوجه و بادمجان روی ورقههای پنیر قرار دهید و در آخر بقیه پنیر رنده شده را روی آن بریزید. مقداری نمک و فلفل و سیر را روی سطح آن بپاشید.
سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده قرار دهید تا پیتزا بپزد. پس از این مدت، پیتزا را از فر خارج کرده، روی آن را با برگ ریحان تزیین کرده، برش بزنید و سرو کنید.
نکته
شما میتوانید در ۵ دقیقه آخر پخت، حرارت پایین فر را خاموش کنید (این کار باعث نرمتر شدن نان پیتزا میشود)
بسته نان پیتزا را نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نان نرم شود.
بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود. تا عطر و کشآمدن بیشتری داشته باشد.
قبل از قرار دادن پیتزا در فر کمی آب روی آن اسپری کنید. یا در فر ظرف آب قرار دهید