پیتزا آدامام

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. ادامام را به مدت ۵ دقیقه در یک قابلمه بزرگ آب بجوشانید و سپس آبکش کنید و بگذارید خنک شود. دانه‌ها را از پوسته ها جدا کنید و پوسته ها را دور بریزید و دانه‌ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  5. سیر را خرد کرده و به ظرفی اضافه کنید و سپس سس سویا، روغن کنجد، فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  6. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آرد پاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  7. به ترتیب سس ادامام، پنیر موزارلا و سپس دانه‌های ادامام را اضافه کنید.
  8. پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
  9. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود، برش دهید و لذت ببرید!

شاید این غذاها را نیز بپسندید