دوره نانهای تست را با چاقو گرفته و چهار عدد نان را کنار هم به صورت یک مربع بزرگ تر قرار دهید به صورتی که حدود نیم سانتی متر از لبه نانها روی هم قرار بگیرد، سپس با وردنه به صورت محکم و با دقت خوب روی نان ها بکشید تا لبه ها به هم بچسبند و نانها فشرده شوند، سپس کره را با قلم مو روی سطح نان یک دست شده بمالید و بعد سس را روی نان پخش کرده و از تاپینگ (مواد رویی) دلخواه یا موادی که در بالا گفته شده استفاده کنید.
سپس پنیر پیتزا را روی سطح مواد پخش کرده و پیتزا را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید، در آخر ۲-۳ دقیقه از گریل نیز برای طلایی شدن روی پنیرها استفاده کنید.