برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
ماکارونی را بجوشانید و آبکش کنید و آن را کنار بگذارید.
سپس در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی روغن گرم شد پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید و حرارت را کم کنید تا رنگ آن طلایی شود. گوشت گاو، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا جایی که رنگ گوشت تغییر کند. رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس یک لیوان آب و شکر را به مواد اضافه کنید. سپس پاستا را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حدودا ۱۵ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا سس آن غلیظ شود.
سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
بیفارونی و سپس پنیر موزارلا را به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.