- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۴۵ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- در یک کاسه بزرگ آب، پیاز رنده شده، سس سویا، شکر قهوه ای، سرکه برنج، سیر خرد شده، زنجبیل چرخ شده، روغن کنجد و فلفل را با هم مخلوط کنید.
- گوشت گاو را به مواد اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه مرینت کنید و هر از گاهی آن را هم بزنید.
- گوشت گاو را از مواد جدا کنید و مرینت را در قابلمه صاف کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
- نشاسته ذرت را با یک چهارم فنجان آب سرد مخلوط کرده و به مارینت اضافه کنید و بپزید تا به غلظت مناسب برسد و مدام هم بزنید و کنار بگذارید.
- گوشت گاو را ۲ تا ۳ دقیقه هر طرف را گریل کنید سپس گوشت و پیازچه را خرد کنید.
- سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس یک کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- به ترتیب سس، پنیر، گوشت گاو و کیمچی را اضافه کنید.
- پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید سپس پیتزا را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید