برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
بیکن را روی کاغذ روغنی با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید، بعد از ۱۵ دقیقه بیکن را برگردانید و ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر نیز در فر بگذارید.
بیکن را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود، سپس به قطعات کوچک خرد کنید و ۱ فنجان از آن را کنار بگذارید.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، سیب زمینی ها را پوست بگیرید، آبکشی و خرد کنید. سیب زمینی ها را در یک کاسه بزرگ با آب سرد به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید، سپس صاف کنید، بشویید و خشک کنید.
سیب زمینیها را روی تابهای که کاغذ روغنی گذاشته اید قرار دهید و روغن، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به مدت ۱ ساعت در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.
روی حرارت متوسط کره را در قابلمه بزرگ ذوب کنید، مراقب باشید نسوزد. آرد را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه با حرارت ملایم هم بزنید سپس آب گوشت گاو، آب مرغ و فلفل را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود، سپس بگذارید بجوشد تا به غلظت دلخواه برسد. سپس از روی حرارت بردارید، بگذارید کمی خنک شود.
سطح میزکار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید، به میزان لازم کمی آرد بزنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
سپس به ترتیب نصف سس پوتین، پنیر موزارلا ، سیب زمینی سرخ شده، بیکن و پنیر را اضافه کنید.
پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود سپس باقیمانده سس را روی آن قرار بریزید.