پیتزا دونر کباب

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و نیم
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  5. در کاسه ای بزرگ گوشت چرخ کرده، پونه کوهی، آرد، نمک، آویشن، ریحان، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل و فلفل هندی را خوب با هم مخلوط کنید.
  6. گوشت را بردارید و دوباره داخل کاسه بیندازید تا مخلوط شود. این کار را ۲۰ بار انجام دهید و بعد از هر پرتاب گوشت را یک بار ورز دهید.
  7. گوشت را روی تابه ای که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت بپزید. بعد از ۱ ساعت گوشت را از فر خارج کنید و اجازه دهید گوشت قبل از برش سرد شود.
  8. شیر، شکر، پودر سیر را در یک کاسه متوسط با همزن بزنید سپس سرکه را به آرامی اضافه کنید، هم بزنید تا غلظت دلخواه به دست آید.
  9. موزارلا را رنده کرده و گوجه فرنگی و پیاز را خرد کنید.
  10. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  11. به ترتیب سس، پنیر موزارلا، دونر کباب، قدار دیگری موزارلا، سپس گوجه فرنگی و پیاز را به خمیر اضافه کنید.
  12. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر بگذارید ۵ دقیقه خنک شود سپس آن را برش دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید