- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۱۰ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- شکلات شیری را در قابلمه ای متوسط روی حرارت کم آب کنید و در یک قابلمه جداگانه شکلات سفید را روی حرارت ملایم ذوب کنید تا یکدست شود سپس بگذارید کمی خنک شود.
- در همین حین برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- برای آماده کردن پیتزا ابتدا سطح میز کار را آردپاشی و خمیر را با وردنه باز کنید سپس یک کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۶ تا ۸ دقیقه در فر قرار دهید.
- پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.
- خمیر پیتزا را اگر پف کرده بود با چاقو سوراخ کنید و خمیر را صاف کنید.
- رویش شکلات آب شده بریزید و پخش کنید سپس اسنیکرز، شکلات کارامیلک و ریس را به خمیر اضافه کنید.
- شکلات سفید را در یک کیسه زیپلاک بریزید و از آن به عنوان کیسه شیرینی استفاده کنید، فقط نوک انتهای کیسه را ببرید تا شکلات سفید بیرون بیاید.
- با شکلات سفید روی پیتزا یک طرح تار عنکبوت درست کنید، بادام زمینی ام اند ام را اضافه کرده و برش بزنید و سرو کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید