صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ
پیتزا میگو
امتیازدهی
تدارک برای
۲ نفر
زمان پخت
۲۰ دقیقه
آماده سازی
۳۰ دقیقه
آشپز
پرینت
محتویات
مايه خمير ۵ گرم
شكر ۱۰ گرم
آب ولرم ۱۲۵ ميلي ليتر
روغن مايع ۲ قاشق سوپخوري
نمك به ميزان لازم
آرد سفيد به ميزان لازم
سس گوجهفرنگي ۲ قاشق سوپخوري
پنير موزارلاي رنده كرده دالیا ۲۵۰ گرم
پنير گوداي رنده كرده ۵۰ گرم
كلم براكلي بخارپز كرده ۱۰۰ گرم
ميگوی ريز تميز كرده ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگي گيلاسي ۱۰ عدد
دستور پخت
ابتدا مايه خمير، شكر و آب ولرم را مخلوط كنيد.
آنگاه به مدت ۵ دقيقه در محيطي گرم بگذاريد تا مايه خمير عمل آيد.
سپس روغن، مايه خمير عمل آمده و نمک را در كاسه مناسبي بريزيد و آرد را كم كم بيفزایيد تا خمير لطيفی حاصل شود.
خمير را روي سطح ميز كار انتقال دهيد، كمي آرد بپاشيد، ورز دادن را ادامه دهيد تا كاملا یک دست شود.
اينک خمير را در كاسه چرب كرده قرار دهيد، روی كاسه را بپوشانيد و در جاي مناسبی به مدت یک ساعت قرار دهيد تا حجمش دوبرابر شود.
آنگاه مقداری از خمير برداشته روی سطح كار آرد پاشيده به شكل دايره باز كنيد و در سينی مخصوص قرار دهيد حالا روی خمير قدری سس گوجهفرنگی بماليد.
سپس نيمی از پنيرها را روی خمير بريزيد و روی آن بروكلی، ميگو و گوجه گيلاسی را قرار دهيد.
اكنون باقيمانده پنيرها را رويش بريزيد و به مدت تقريبی ۲۰ دقيقه در فر گرم كرده با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد آن را بپزيد.
يادآوري ۱: در هنگام ورز دادن، نچسبيدن خمير به انگشتان شما نشانه آماده شدن خمير است.
يادآوري ۲: اگر به هر دليلی خمير مدت زمان بيشتری استراحت كرد با انتقال آن به يخچال از بيشتر شدن حجمش جلوگيری كنيد.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
املت پیتزا
۵ دقیقه
مشاهده
پیتزا اسفناج
۲۰ دقیقه
مشاهده
تارت کاراملی پیاز و پنیر
۴۰ دقیقه
محبوب ترین غذاها
مافین پیتزا با یوفکا
بورک غنچه گل
كيش اسفناج و موزارلا در كدو
پیتزای ژامبون و پنیر
پيتزا گوشت
به ما بپیوندید