برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
قابلمه ای بزرگ را روی حرارت متوسط قرار داده و کره را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید سپس آرد را به کره اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید. خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شود سپس چدار سفید، پستو، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید.
بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و هم بزنید تا به قوام دلخواه برسد. ۱ فنجان از آن را برای روی پیتزا کنار بگذارید و باقیمانده آن را برای آماده کردن پاستا استفاده کنید.
در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید، سپس ماکارونی ها را به آن اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید. بعد از ۸ الی ۱۰ دقیقه آبک کنید و باقیمانده سس پنیر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
برای آماده کردن پیتزا سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید، به ترتیب سس پستو چدار سفید، موزارلا و پاستا را به آن را اضافه کنید.
پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. بگذارید ۵ دقیقه خنک شود سپس آن را برش دهید.