- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۱۰ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- بیکن را روی کاغذ روغنی با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید بعد از ۱۵ دقیقه آن را برگردانید و ۵ دقیقه دیگر نیز در فر قرار دهید. بیکن را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود، سپس آن را خرد کنید و آن را کنار بگذارید.
- مرغ را در بشقاب قرار دهید، یک قاشق غذاخوری روغن، نمک و فلفل، به آن اضافه کنید و خوب این مواد را با مرغ مخلوط کنید. مرغ را داخل تابه روی حرارت متوسط رو به بالا به مدت ۶ تا ۸ دقیقه برای هر طرف یا تا زمانی که داخل آن دیگر صورتی نباشد، تفت دهید. از تابه خارج کنید، بگذارید خنک شود، سپس به قطعات کوچک خرد کنید، ۲ فنجان از آن را کنار بگذارید.
- پنیر موزارلا را رنده کنید و گوجه فرنگی و کاهو را خرد کنید.
- کاغذ روغنی را بر روی قالب فر قرار دهید و سطح میز را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید.
- سس رنچ، پنیر، مرغ و بیکن را اضافه کنید. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید