برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
مرغ ها را در آرد بغلتانید سپس روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد مرغ را اضافه کنید و هر طرف را ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی شود سپس مرغ را از تابه خارج کنید.
سبزیجات خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید، ۵ دقیقه تفت دهید سپس سیر، نمک و فلفل را اضافه کرده، ۲ دقیقه دیگر تفت دهید در ادامه گوجه فرنگی خرد شده، آب مرغ و سبزیجات را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و زیر آن را کمی کم کنید.
مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و به خوبی با سس مخلوط کنید. ۱۵ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شده و مرغ کاملا پخته شود.
حرارت را خاموش کنید و مرغ را از سس جدا کنید و کنار بگذارید تا خنک شود، سپس آن را خرد کنید و دو فنجان از آن را کنار بگذارید و ۱ فنجان از سس کاچیاتوره را از ماهیتابه جدا کنید و کنار بگذارید.
سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید و کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید سپس به ترتیب سس، پنیر موزارلا و سپس مرغ را به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود در آخر روی آن را با جعفری تزئین کنید.