- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۱۵ دقیقه
- آماده سازی ۱۵ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالبهای مافین را چرب کنید. از خمیرهای پیراشکی داخل قالبهای مافین قرار دهید به طوری که کف قالب و دور تا دور آن را بپوشاند و حالت کاسهای پیدا کند. سینی مافین را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید تا طلایی ( دقت کنید خشک نشوند) شوند.
- سپس بهترتیب با تخممرغ آبپز شده، گوجه گیلاسی، خیارشور، زیتون، نعنا خشک ، نمک و فلفل و در آخر شوید تازه را داخل کاسههای پیراشکی پر کنید و سرو نمایید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید