ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. ژامبون، سیب زمینی، جعفری ، پنیر موزارلا، نمک و فلفل را با هم مخلوط میکنیم.
سینی فر را کمی چرب کرده خمیرهای پیراشکی را روی آن میچینیم و یک قاشق از مواد را وسط هر کدام از خمیرها میریزیم سپس به شکل بعلاوه چهار طرف دایره را برش داده. سپس هرکدام از گلبرگهای روبروی هم را روی هم بیاورید تا درنهایت خمیر به شکل گل دربیاید. برای چسبیدن لبههای میتوانید ( سفیده تخم مرغ و دو قاشق آب خوب مخلوط کرده) استفاده کنید.
با زرده تخم مرغ سطح کالزون را رومال کرده. سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه قرار دهید تا کالزون پخته و روی آنها طلایی شود.