در کاسه ای گود گوشت مرغ را با نمک ، فلفل سفید ،پودر زنجفیل خوب مخلوط کنید . سپس پیاز و موسیر را افزوده و ورز دهید آنگاه جعفری ساطوری وتخم گشنیز را با تخم مرغ افزوده ومخلوط کنید. حالا آردسوخاری را بیافزائید و ۵دقیقه حسابی ورز داده و ۱ساعت زیرپوشش نایلونی در یخچال قرار دهید، پس از یک ساعت مایه را از یخچال درآورده درتابه ای گود ۳ لیوان روغن را داغ کرده و از مایه به اندازه نارنگی بردارید و پنیر موزارلا راحبه قندی برش داده و میان آن قرار دهید، ابتدا گلوله کرده سپس گلوله را بشکل دوک درآورده و در روغن شناور داغ با حرارت ملایم سرخ کنید و با سس خردل و سس مایونز و سس گوجه فرنگی سرو کنید.