پیاز و روغن را در ظرف مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید و آنگاه گوشت و رب را بیفزایید و کمی تفت دهید، حالا قارچ، فلفل دلمهای، ذرت و ادویهجات را به مایه اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزد.
سپس در ظرف مناسبی یک لایه پاستا و یک لایه از مایه گوشتی و قدری پنیر بریزید، این کار را تمام شدن مواد تکرار کنید، روی لایه آخر پنیر بریزید و در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
یادآوری: میتوانید سس بشامل نیز در این غذا استفاده کنید.
یادآوری: میتوانید تمام مواد را با هم مخلوط کنید و سپس در فر بگذارید.