بادمجانها را به صورت حلقهای به ضخامت ۲ سانتی متر برش بزنید و آنگاه به مدت یکساعت در آب و نمک قرار دهید.
سپس در آبکش بریزید و بادمجانها را با حوله آشپزخانه خشک کنید و حالا با کاتر گرد حلقهای درون بادمجان را خالی کنید.
آنگاه تکههای بادمجان را ریز خرد و در مقداری روغن سرخ کنید حالا هویج و ژامبون را همراه با پیاز چه به آن بیفزائید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس در صافی بریزید تا کاملا روغن آن جدا شود اکنون حلقههای بادمجان را در سینی چرب کرده قرار دهید سپس به مواد فراهم کرده تخم مرغ و پنیر را بیفزائید و درون بادمجانها را با آن پر کنید.
حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه قرار دهید تا سطح آن طلائی شود اینک بادمجان های پخته شده را به آرامی از سینی جدا کنید و در ظرف مناسب پذیرانی بچینید.