برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
هویج، سیب زمینی و چغندر را پوست بگیرید (برای پوست کردن چغندر از دستکش استفاده کنید وگرنه دستتان قرمز می شود!).
سیر و کلم را رنده کنید و چغندر را خلال کنید، گوجه فرنگی، پیاز، هویج و کرفس را نیز خرد کنید.
به ماهیتابه روغن اضافه کنید و پیاز را به آن اضافه کنید، ۲ دقیقه تفت دهید. سپس هویج را اضافه کرده و آن را نیز ۲ دقیقه تفت دهید، سپس به ترتیب کرفس، کلم، چغندر و سیب زمینی را اضافه کنید و هر کدام را به ترتیب ۲ دقیقه تفت دهید.
سیر، گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی، برگ بو، آب سبزیجات، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
سپس تمامی مواد را به مدت ۱۵ دقیقه زودپز کنید.
سپس در زود پز را باز کنید و یک سوم فنجان از آب مواد و ۲ فنجان مخلوط سبزیجات بورش را با یک قاشق سوراخ دار جدا کنید و کنار بگذارید و مایع اضافی را خارج کنید.
برای آماده کردن سس یک سوم فنجان بورش را با دو سوم فنجان خامه ترش مخلوط کنید.
سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
به ترتیب سس، پنیر و مخلوط سبزیجات بورش را به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
پیتزا را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود سپس ۱ قاشق خامه ترش را به هر برش بزنید و شوید تازه را به عنوان تزئین به روی آن اضافه کنید.